În plină pandemie, spaniolii și italienii din Asocierea FCC – Astaldi Convensa și-au obligat angajații de la birouri să iasă în teren să se felicite în grup pentru montarea unui podeț, scrie realitateadehunedoara.net
Chiar dacă ordonanțele militare le interzice, zeci de angajați ai celor două companii s-au strâns în brațe, s-au felicitat reciproc și chiar au făcut poze în grup pentru reușită. Că dacă tot se află pe pământ românesc trebuie să împrumute metehnele politicienilor noștri, fiecare bucățică de lucrare trebuie încheiată cu mare tam tam.
Totul se întâmplă pe lotul de cale ferată Simeria – Gurasada, parte a coridorului IV Pan European în județul Hunedoara care se află în alertă maximă de coronavirus. Asocierea FCC – Astaldi Convensa a reușit după mai bine de un an și după două mari eșuări să instaleze un pod peste râul Cerna.
Managerul grec al companiei FCC i-a obligat pe angajați să se prezinte în teren fără să țină cont de nici o restricție pentru a marca momentul. În pozele surprinse la fața locului nu se află muncitorii și nici inginerii şantierului ci doar angajații din birouri care nu aveau ce căuta acolo.

Imagine   Imagine   Imagine

Imagine    Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.