Peste 60 de persoane de etnie romă au fost amendate, sâmbătă după-amiaza, după ce au fost depistate că participau la o petrecere organizată într-o gospodărie din zona Balta Craioviței-Craiova, la fața locului intervenind mai multe echipaje de poliție, luptători SAS, jandarmi și militari, relatează realitateadecraiova.net

Forțele de ordine s-au autosesizat cu privire la această petrecere, fiind vorba despre o logodnă, tradiție respectată în rândul celor de etnie romă.

La adresa respectivă au fost găsite 62 de persoane, toate fiind amendate pentru că nu au respectat ordonanțale militare.

„Astfel, fortele de ordine au procedat la legitimarea si sanctionarea persoanelor identificate la locatia respectiva, fiind totodata dispuse masuri de dispersare a acestora. In total, politistii au legitimat 62 de persoane, carora le-au fost aplicate 112 sanctiuni contraventionale, toate pentru incalcarea prevederilor ordonatelor militare. Valoarea sanctiunilor aplicate este de 131.000 de lei”, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

Anumitor persoane care nu locuiau în zona respectivă le-au fost aplicate câte două sancțiuni, toate la ordonanțele militare (pentru lipsa declarație, în plus fata de ceilalți care au primit amendă pentru organizarea evenimentului).

Foto arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.