„Primăria Capitalei anunță că din 18 mai Societatea de Transport București va scoate în traseu toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel că transportul în comun va funcționa la capacitate maximă. Pentru siguranța călătorilor vă asigurăm că toate vehiculele sunt dezinfectate cu substanțe care distrug virusurile. STB dezinfectează și stațiile de așteptare, cu mobilierul aferent, aflate în administrarea sa”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, Primăria recomandă tuturor bucureștenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să-și protejeze nasul și gura cu măști medicale sau confecționate din material de bumbac, dar și ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare). 

În plus, călătorii sunt rugați să respecte și noile reglementări privind distanțarea socială.

De asemenea, accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum și un rând în picioare, respectând distanța regulamentară de 1,5 m. 

Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar prin ușa din față, iar coborârea pe celelalte uși. Pentru respectarea noilor reguli de acces în mijloacele de transport în comun, în punctele de transbordări masive și cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumați la accesul în vehicule de către controlorii STB, sprijiniți de Poliția Locală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.