Robert Negoiță a fost surprins miercuri fără mască la Ședința Consiliului Local Sector 3, deși, oficial, în spații închise, masca este obligatorie. Primarul Sectorului 3 nu este la prima abatere în timpul epidemiei de coronavirus: a fost amendat după ce s-a plimbat, de Paști, cu iubita sa în parcul Titan, oficial închis în timpul stării de urgență. Edilul a fost dat de gol de un consilier USR de la Sectorul 3.

Primarul Robert Negoiță a fost surprins fără mască la Ședința Consiliului Local Sector 3, care s-a desfășurat miercuri la Școala Gimnazială de Arte nr. 5, în sala de festivități, cu participarea fizică a consilierilor locali și a unor funcționari din Primărie. La fel a fost surprins și viceprimarul Elena Petrescu. După câteva minute, amândoi s-au corectat și și-au pus măștile.

Episodul a fost dezvăluit de consilierul USR Cezar Iacob, care a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu primarul Robert Negoiță fără mască, în prezența a peste 50 de persoane în sală.

Reamintim că în contextul epidemiei COVID, de pe 15 mai, odată cu instituirea stării de alertă, purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise.

Edilul Sectorului 3 nu este la prima abatere de acest fel. 

În urmă cu o lună, Robert Negoiță a fost amendat de polițiști cu 10.000 de lei după ce în ziua de Paști s-a plimbat cu bicicleta prin parc, deși acesta era închis, fiind stare de urgență din cauza epidemiei de coronavirus. Amendă a primit și iubita sa, care îl însoțea, tot pe bicicletă.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei a transmis după amenda primită că nu a vrut să încalce ordonanța militară, dar își asumă că a greșit și va suporta consecințele, într-un mesaj pe Facebook. Mai mult, primarul spunea că a fost neinspirat să o ia și pe prietena lui cu el, comentând că a fost „o idee nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.