Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că lucrările la Pasajul Doamna Ghica avansează și se va lucra „intens” în continuare, astfel încât construcția să fie gata până în toamna acestui an.

 

„Lucrarile la Pasajul Doamna Ghica progreseaza in ritm alert! Vom lucra intens pentru a fi gata in aceasta toamna. Astfel, se va rezolva problema traficului din aceasta zona. Pana acum, au fost realizate lucrari de relocare utilitati si au fost efectuate lucrari de instalatii pentru a putea devia traficul. De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului si au fost demarate lucrarile de sapatura si executia zidului de sprijin la una dintre rampe”, a anuntat Gabriela Firea, pe Facebook, unde a postat mai multe fotografii de pe santier. 

„Activitatea pe santiere se desfasoara in parametri optimi si respecta toate masurile de siguranta pentru angajati cat si normele igienice si sanitare impuse in aceasta perioada, in vederea protectiei si preventiei raspandirii COVID-19”, mai scrie Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.