Omul de afaceri a prezentat în emisiunea „Legile Puterii”, realizată de Mădălina Dobrovolschi la Realitatea PLUS, teoria sa controversată în ceea ce privește COVID-19. Acesta a vorbit despre distrugerea economiei naționale, a lăudat măsurile luate de Suedia în plină pandemie și a precizat căpurtarea măștii ar trebui să fie opțională, scrie realitatea.net.

„Boala există, dar nu este la fel de severă pe cât s-ar crede. Izolarea a fost greșeala fundamentală a secolului al XXI-lea, fapt ce a distrus economia mondială. Suedezii au făcut foarte bine. Nu s-au luat măsuri ca în România peste tot. Acolo au mers pe imunizarea de grup. Sunt țări precum Japonia, Coreea de Sud, Islanda sau Suedia, care au mers pe acest mod.

Cei care au închis nu au făcut mult mai bine decât cei care nu au închis. Vedeți cazul Belarusului. În România, mor în fiecare zi 650 de oameni de moarte naturală. Nimic nu se poate clădi pe frică. În acest moment, interesul național e primordial. Interesul național înseamnă o economie competitivă. În spitale au intrat doar cei bolnavi de coronavirus.

Sunt foarte multe cazuri în care oamenii au murit în fața spitalelor. Sunt țări care și-au protejat cetățenii mult mai bine decât în România. La noi s-a distrus economia. Și mie îmi e teamă de virus, nu am negat niciodată acest virus. Dar nu trebuie să distrugem economia. Nu trebuie să fim obligați să purtăm mască, trebuie să rămână la latitudinea fiecăruia.”, a declarat Viorel Cataramă, la Realitatea Plus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.