Cel mai mare falsificator de bancnote din România a fost reținut pentru 24 de ore și este propus pentru arest preventiv. Complicii săi au fost plasați sub control judiciar.

Procurorii au făcut, miercuri, 5 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a orașului Bușteni, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat. Acesta este specializat în săvârșirea infracțiunilor de falsificare de monedă, complicitate la falsificare de monedă, punerea în circulație de valori falsificate, complicitate la punerea în circulație de valori falsificate, deținerea de instrumente în vederea falsificării de valori, complicitate la deținerea de instrumente în vederea falsificării de valori, înșelăciune și complicitate la înșelăciune, potrivit  DIICOT.

În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că, într-un interval relativ scurt de timp, liderul grupului a reușit să producă cele mai bune falsuri din istoria României și să devină cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume.

 

Citește întreaga știre aici:

https://www.realitatea.net/stiri/actual/cel-considerat-cel-mai-mare-falsificator-de-bani-din-romania-a-fost-retinut_5ef4462ea153124815238443

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.