Liviu Dragnea nu vrea să rămână închis în sertarul istoriei recente! Face mereu câte ceva să se asigure că nu îl uităm … nici pe el, dar mai ales nu dăm uitării epoca “de prosperitate și realizări mărețe” sub marele conducător de oști pesdiste. Și, să vezi coincidență, exact înainte să devină inculpat în dosarul Tel Drum, cel mai greu dosar care îl vizează, condamnatul Dragnea a ieșit la vorbitor să ne spună cum a îndeplinit cu multă muncă și sacrificiu programul de guvernare și să cânte, pentru nostalgicii din partid și din afara lui hit-ul politic al ultimilor ani – “Coldea, Kovesi, statul paralel” … cu un vers nou adăugat- prietenul Vasile.

Dragnea nu pare să aibă voce de solist nici după gratii, deci cântecul său sună din ce în ce mai fals.

Nu atât de fals sună gravele acuzații din dosarul Tel Drum…Bine, încrengătura uimitoare de afaceri, pagubele imense aduse la bugetul de stat, de care vorbesc procurorii, sunt niște necunoscute pentru sudorul de la Rahova. El se descrie acum ca fiind un biet condamnat politic, folosit în campania electorală ca sperietoare și care nici prin ceață nu își mai amintește de Tel Drum … Vreo două drumuri, acolo, făcute pe fonduri europene, cu care nu a plecat acasă. Pardon, la pușcărie.

Ce îți e și cu memoria asta. Foarte selectivă, când vine vorba despre cei care și-au bătut joc de țară și ne-au crezut pe toți aliniați la degetul lor mic.

Ce încearcă acum să demonstreze Dragnea? Pe cine vrea sa convingă? Sau cui îi arată pisica, acum că lupta din PSD e tot mai aprigă, iar concluziile dosarelor sale par tot mai aproape…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.