Guvernul Orban prezintă un program de relansare economică a României, PSD strigă din galerie că e copiat din programul lor de guvernare … păi, domnilor și doamnelor de la PSD, poate vă explică cineva că, în ceea ce vă privește, după atâția ani de guvernare, ar fi fost cazul ca promisiunile alea de pe hârtie să se regăsească în realitate! Sau credeți că politica e doar un soi de olimpiadă de eseuri? Că dacă era așa, atunci, bravo! Sunteți niște eseiști grozavi …

Altfel, dezastrul girat de dumneavoastră atâția ani s-a văzut acum mai mult decât oricând, în toate domeniile. De la sistemul sanitar, unde nu ați făcut nicio machetă de spital regional, nu 8 cum scriați pe toate gardurile că o să faceți!

Credeți că am uitat cum ați tratat victimele de la Colectiv, mințind că aveți de toate, când spitalul de arși era o ruină?

Credeți că am uitat imaginile cu performantul dumneavoastră ministru al sănătății, Sorina Pintea, ridicată cu cătușe?

Dar cu infrastructura ce ați făcut din renumitul program de guvernare, despre care spuneți acum că e copiat de liberali? Unde sunt sutele de kilometri de autostradă promiși? Sau era doar un concurs de desen, în direct, atunci când liderul suprem Dragnea umplea în prime time harta României de autostrăzi imaginare? 

Dar sistemul de educație performant și echitabil pe care îl promiteați în primele pagini ale stufosului program de guvernare, unde e? Ați văzut rezultatele de la evaluarea națională și de la bacalaureat? Cum județele ținute în sărăcie de baronii PSD sunt și cele cu cei mai mulți copii care nu au reușit să obțină nota 5? Vă asumați acest mare eșec? 

Sau poate explicați oamenilor unde s-au dus banii, unde s-au dus resursele, de ați lăsat țara cu un deficit uriaș, fără să vă confruntați cu vreo criză sanitară sau cum de ați lăsat rezervele pentru situații de urgență goale!

Altfel, un pic de decență și reținere ar fi bună…

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.