Se iau măsuri fără precedent pentru oprirea infectării în masă. Aseară au avut loc controale drastice în Centrul Capitalei. Este cea mai amplă operațiune a Ministerului de Interne de până acum, pentru că s-au făcut verificări la sânge pentru respectarea regulilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus, Realitatea PLUS.

 De altfel, se fac verificări în toată țara și se vor da amenzi mari, la ordinul premierului Ludovic Orban. Acesta a cerut intensificarea controalelor, mai ales că în acest weekend, peste 100.000 de turiști sunt așteptați în stațiunile de la mare și de la munte.

Sunt și vești proaste pentru antreprenori: restaurantele rămân închise. Orban anunță că, deși au fost discuții, se mai gândește dacă va lua măsuri de relaxare în acest domeniu, după ce numărul de infectări a explodat în ultimele zile.

„Ce mai sunt inchise –  restaurantele, unde sa imi fie iertat desi am avut discutii, din cauza numarului de cazuri inca asteptam sa luam aceasta decizie (daca le vom deschide sau nu – n.r.). Este foarte greu să mai iei o decizie, sa dai drumul la relaxare intr-un domeniu, atat timp cat ne confruntam cu o crestere a numarului de cazuri care ne ingrijoreaza si ne determina la o atitudine foarte energica pentru a asigura respectarea regulilor”, a afirmat premierul Ludovic Orban. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.