Circul continuă, doamnelor și domnilor! Avem toți bilete garantate, în primul rând. Urmăriți un număr de dresaj de votant, executat cu măiestrie, de marii circari – politrucii neamului! Iubitori de țară, de popor, mâncători de cuvinte mari, căliți în focul minciunilor și iute grăitori de promisiuni fără acoperire! 

A? Nu vă place circul? Atunci, poftiți realitate – 637 de cazuri noi de Covid-19 și 30 de decese. 658 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere. Adică umblă nestingheriți printre cei sănătoși! Poftiți de luați Covid! Că așa vrea pesedeul și cecereul și avocatul neamului și toată gașca. Așa le place lor, să ne țină cu sufletul la gură, ca într-un film de suspans, să nu știm exact când vor da legi care să ne protejeze sănătatea, să nu știm exact când cei infectați vor fi tratați în spitale. 

Ce vă agitați atâta? Nu înțelegeți că urmează un congres la pesede? Nu înțelegeți că pentru asta trebuie să stea și planeta pe loc și Covidul??? Trebuie să se aleagă Teodorovici șef peste oastea pesedistă și nu dă bine responsabilitatea în Parlament … Nu se asortează cu ochelarii de soare!

Unde vreți să ne duceți, iresponsabililor? Pesedeul s-a luptat cu toate forțele să ne îndepărteze de tot ce înseamnă valoare europeană. Au făcut harcea-parcea legile justiției ca să își scape penalii celebri! Acum? Încearcă rețeta și cu sănătatea noastră? Una după alta, ne sunt închise granițele de către țările care își protejează cetățenii. Azi, Austria a anunțat că suntem pe lista neagră. Au suspendat zborurile spre și dinspre noi. Mulțumim din inimă partidului! 

Și cât ei își reglează conturile, ca într-o Caracatița mioritică, noi suntem captivii jocului – criza le vine mănușă! Cu cât e mai profundă și de mai lungă durată, cu atât stau ei mai mult la butoane. Au majoritate în Parlament, ciuntesc orice inițiativă a guvernului, aruncă pe piață toate aberațiile populiste. Mai mulți bolnavi înseamnă că ne îndepărtăm de posibilitatea alegerilor și că ei pot face legea în continuare, din Parlament! 

Frumos joc, nu? Fac acrobații cu noi, aruncându-ne în gol, fără plasă de siguranță.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.