Englezii au rupt tăcerea și au dezvăluit de ce a picat, de fapt, transferul lui Dennis Man (21 ani) la Norwich. 

”Perla” FCSB-ului a fost atent monitorizată de formația engleză, iar reprezentanții clubului care a retrogradat recent din Premier League au venit în România pentru a negocia transferul tânărului fotbalist.

Mutarea lui Man în Anglia nu s-a concretizat, iar Stuart Webber, directorul sportiv al celor de la Norwich, a rupt tăcerea și a dezvăluit ce s-a întâmplat în România, potrivit realitateasportiva.net

”Am aterizat în vacanţă în România, iar următorul lucru pe care îl ştiu este că s-a raportat faptul că sunt în casa unui proprietar de club, pentru un jucător foarte bun. Nu prea pot adăuga alte detalii în afara celor expuse deja acolo. Sunt foarte dezamăgit de faptul că totul a fost dezvăluit. Nu cred în acest mod de a face afaceri şi nu am de gând să-i dau satisfacţia de a spune orice. Vom vedea.” a declarat directorul sportiv al celor de la Norwich pentru presa din Anglia.

În actualul sezon, tânărul fotbalist al FCSB a bifat 29 de apariții pentru vicecampioană, în toate competițiile. Tot în actualul sezon, internaționalul român a marcat de 8 ori și a oferit 5 pase de gol.

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.