Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, l-a acuzat, luni seară, pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, că nu este interesat decât de jaful banului public, menționând că dacă mâine i-ar spune liderului PSD că-i lasă managementul a 5 companii de stat, acesta renunță la moțiunea de cenzură anunțată de social democrați pentru luna august. 

„Planul PSD e simplu, aruncă țara în aer doar apentru a câștiga câteva voturi. Tot ce au făcut din momentul în care am preluat guvernarea, proiecte de lege, cum e dublarea alocațiilor, nu au votat prelungirea stării de urgență, nu au votat prelungirea stării de alertă, acum avem discuțiile despre purtatul măștii, știți foarte bine cum Ciolacu era în Parlament fără mască în timp ce toată lumea purta mască. Tot ceea ce au făcut a fost să instige la nesupunere, la nerespectarea legii, la a arunca tot felul de mesaje alarmiste și, binențeles, dar cred că, până la urmă, scopul PSD este jaful banului public.

Dacă mâine i-aș spune lui Marcel Ciolacu “Lăsăm 5 companii, îți lăsăm manageriatul”, n-ar mai depune nici moțiune de cenzură , nu ar mai face nimic. 

Vor să mențină controlul asupra companiilor de stat unde își puseseră oameni și vor să căpușeze. Pentru ei, alegerile sunt mai mult despre finanțarea alegerilor. Pentru că acolo se finanțează baronii locali și așa mai departe”, a declarat Florin Cîțu, la Realitatea Plus. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.