Situație incredibilă în Capitală, în plină pandemie. Un polițist de la Transporturi a fost uitat acasă de DSP deși atât bărbatul, cât și familia lui, erau confirmați cu noul coronavirus. Ambulanța a venit abia după două zile, dar medicii au decis… să rămână la domiciliu. Între timp, starea lui de sănătate s-a agravat, informează Realitatea PLUS.

În prezent, polițistul împreună cu soția și cei doi copii sunt internați la Institutului Matei Balș din Capitală. Starea lor de sănătate este una bună, iar medici îi țin sub supraveghere. 

Totul a început după ce politistul împreună cu soția și cei doi copii în vârstă de trei ani și, respectiv, dou[ luni au început să prezinte simptome specifice infecției cu coronavirus, fiind testați de către reprezentanții DSP București, pe 25 iulie, la domiciliu. Pe 27 iulie au primit răspunsul, toți patru ca fiind confirmați pozitiv. În ciuda faptului că aceștia au manifestat în toată această perioadă stări febrile, dureri de cap, vomă si chiar dificultăți de respirație și a rezultatelor testelor, DSP a anunțat că urmează să trimită o ambulanță pentru evaluare clinică.

Ambulanța a venit însă abia după două zile, respectiv pe 29 iulie, și i-a transportat la spitalul Victor Babeș din București, unde, după o evaluare sumară, au fost puși sa semneze că se vor interna la domiciliu, pe motiv că nu mai sunt locuri disponibile în spital. 

Pentru că atât starea sa, cât și a copiilor s-a agravat, pe 30 iulie polițistul a luat din nou legatura cu DSP București, solicitând o ambulanță care să-i transporte la spital. Autoritățile au intervenit în cele din urmă, dar asta numai după ce cazul a fost făcut public de sindicatul Europol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.