Trupul liderului de clan Duduianu, cunoscut sub numele Emi Pian, înjunghiat în urma unui joc de barbut de către un membru al clanului rival, a fost ridicat de la morgă. La priveghiul său s-au adunat zeci de persoane care nu respectă nicio măsură anti-covid.

Poliția se află la casa lui Emi Pian și asistă la nerespectarea regulilor fără a-i atenționa pe cei care nu poartă mască sau nu respectă distanța fizică.

„Prezența noastră trebuie să fie o dovadă că suntem acolo să păstrăm liniștea publică și oamenii din teren sunt prezenți acolo și vor gestiona diversele situații. Nu suntem acolo să dăm amenzi, asistăm la un eveniment trist. Ține de conștiința fiecărui polițist”, a spus Florin Vîlnei la un pot TV.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului interlop Duduianu, a murit în noaptea de luni spre marți în urma unei răfuieli care a avut loc în Sectorul 6 din București.

Pian ar fi fost înjunghiat de un individ poreclit Napi. Una dintre lovituri i-ar fi atins artera femurală, fapt care a generat o hemoragie foarte puternică. Bărbatul a fost urcat în mașină și transportat la spital chiar de către fiul său, însă medicii nu i-au mai putut salva viața, iar după aproximativ două ore a fost declarat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.