Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din București, care a fost depistat la volanul unei autoutilitare furate, fără a deține permis de conducere, a fost reținut, sâmbătă, de către polițiștii doljeni. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj a menționat că, din cercetările efectuate, a rezultat că tânărul fi sustras autovehiculul respectiv din comuna Podari, profitând de faptul că proprietarul acestuia îl lăsase neasigurat, cu cheile în interior, în apropiere de locul unde vindea pepeni.

„Cel în cauză a fost oprit în trafic de polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca, în timp ce conducea autovehiculul respectiv pe DJ 561, prin comuna Cerăt. Astfel, tânărul de 21 de ani, din București, a fost condus de polițiști la audieri, iar autoutilitara a fost restituită persoanei vătămate. De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Cosmin Grădinaru.

Tânărul a fost reținut  pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat, în cursul acestei zile, unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Sursa: Realitatea de Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.