Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, a criticat dur, miercuri seară, la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, mandatul actualului primar general Capitalei Gabriela Firea, precizând că realizările acesteia sunt zero. Ba mai mult, Gabriela Firea lasă o datorie de aproape 4 miliarde de lei, spune Nicușor Dan.  

“A dus Primăria Capitalei în faliment în incapacitate de plată, nu a îmbunătățit deloc traficul din București, așa cum a promis, nu a făcut nicio parcare mare la intrarea în oraș, a promis 20 de creșe și grădinițe, a făcut zero, fonduri europene absorbite, la fel, zero. Pe scurt, un bilanț zero.

Nu a rezolvat niciuna dintre problemele structurale ale orașului. Gabriela Firea lasă o datorie înspre 4 miliarde de ei. Aproape că a cheltuit într-un mandat de 4 ani cât în 5 ani.

Principala realizare a fost legea pentru Festivalul Pasărea Măiastră, un festival de muzică populară în București”, a declarat Nicușor Dan.

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei a spus că Gabriela Firea încearcă doar să obțină atenție.

“Primarul Bucureștiului este de profesie jurnalist și a rămas în continuare jurnalist. Adică primarul PSD al Bucureștiului încearcă să dea știri, nu să rezolve problemele reale ale Capitalei”, a completat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a mai spus, referitor la propunerea pentru funcția de viceprimar care a venit de la Gabriela Firea, că edilul nu a vorbit niciodată personal cu el și a anunțat că exclude orice colaborare cu aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.