Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, și-a depus candidatura pentru un nou mandat, alături de echipa sa de consilieri. Daniel Florea candidează din partea Partidului Social Democrat și a depus în susținerea candidaturii o listă de peste 14.000 de semnături.

Primarul Sectorului 5 dorește încă un mandat pentru a putea finaliza proiectele începute în actualul mandat. Acesta este unul dintre candidații creditați cu șanse de a ocupa fotoliul de primar de la Sectorul 5.

„În urmă cu 4 ani, am preluat o primărie total nefuncțională, fără viziune, fără strategie de dezvoltare locală și fără proiecte importante.
Am parcurs un drum extrem de lung și astăzi avem demarate toate proiectele importante pentru Sectorul 5: reabilitarea blocurilor, reabilitarea străzilor, reabilitarea parcurilor și spațiilor verzi, reconstrucția școlilor și salubritatea. Toate sunt începute și vom continua pe același drum, pentru a le finaliza in cel mai scurt timp obiectiv posibil”, a menționat Daniel Florea.
 
Alături de proiectele de dezvoltare locale inițiate, în ultimii 4 ani au fost demarate mai multe proiecte strategice, cu impact major la nivelul Sectorului 5 și al Capitalei, proiecte care se vor finaliza în următorii 4 ani.
 
„Am reușit să aprobăm, pentru prima dată în istoria Sectorului 5, PUZ-ul Coordonator al sectorului, care creează premisele unei dezvoltări locale coerente, sustenabile și reglementate. În acest mod, în următorii 4 ani vor reuși să construim segmentul lipsă al inelului median de circulație al Capitalei, între Bd. Ghencea, Șos. Alexandriei și Șos. Giurgiului, vom face un nou bulevard, pe traseul șinei de cale ferată dezafectată dintre Răzoare și Șos. Giurgiului și vom interveni, pentru prima dată într-un mod sistemic, pentru regenerarea urbană a cartierelor Ferentari și Rahova.
Toate aceste proiecte sunt vitale pentru Sectorul 5 și îi chem alături de noi pe cetățenii sectorului, nu într-o confruntare politică, ci într-un efort pozitiv unitar pentru o viață mai bună pentru întreaga comunitate” a concluzionat Daniel Florea, Primarul Sectorului 5. 
 

 

Sursa: Realitatea Din PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.