Premierul Ludovic Orban a ironizat, joi seară, la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, propunerile de consilieri generali de pe lista Gabrielei Firea, printre care se numără fostul premier Petre Roman, fostul antrenor al naționalei Anghel Iordănescu sau fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir.

“Doamna Firea a fost sprijinită timp de 4 ani de zile de consilierii PSD, din care nu am mai văzut acum pe nimeni pe listă. Nici Firea nu va mai fi în Primăria Capitalei. Așa cum i-a eliminat pe toți cei care i-au susținut proiectele, asa va dispărea și Firea”, a declarat Ludovic Orban, la Realitatea Plus.

Premierul a precizat că nu știe cum a venit primarul general al Capitalei cu astfel de nume pentru pozițiile de consilieri generali PSD.

“Alcătuirea este un mister. Deci a tunat și i-a adunat, nimeni nu înțelege cum au ajuns aceste personaje vetuste, acești oameni care au avut traiectorii care de care mai ciudate”, a completat liderul de la Palatul Victoria.

Ludovic Orban a mai spus, de asemenea, că nu înțelege cum politicieni care au fost președinți de țară sau premieri pot candida acum la primării, așa cum e cazul lui Traian Băsescu sau Călin Popescu Tăriceanu.

“Când ai fost președinte, premier, astea sunt maximul funcțiilor posibile. Uitați-vă ce se întâmplă cu premieri sau președinți din alte țări, țin conferințe, scriu cărți, sunt dedicați unor cauze umanitare, nu se mai bagă în politică. La noi este nebunie! Eu niciodată nu voi accepta să mă pun în astfel de situații!”, a conchis premierul.  

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.