Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a ironizat, marți seară, propunerea președintelui ALDE de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, precizând că este vorba de o “voce singulară” și că “așa probabil își mai adduce lumea aminte că mai există și Călin Popescu Tăriceanu”

“Aici cred că este o voce singulară, nu am auzit la altcineva acest subiect. Suntem totusi în campanie electorală. Este doar o încercare de a atrage atenția, știm cu toții că Tăriceanu nu mai are credibilitate de foarte mult timp, așa probabil își mai aduce lumea aminte că mai există și Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat ministrul Finanțelor Publice, la Realitatea Plus.

Florin Cîțu a spus că depunerea moțiunii de cenzură, dar și afirmația despre o posibilă suspendare a președintelui sunt exemple clare care indică că alegerile trebuie organizate.

“Aici avem clar niște exemple: moțiunea, declarația aceasta pentru suspendare sunt exemple clare de ce trebuie sa avem alegeri anul acesta. Acest Parlament, cu această majoritate care a distrus România, trebuie să dispară.

Aceste Parlament a acționat ca o frână în ultimul an de zile, a subminat orice măsură și încearcă orice pentru a submina stabilitatea economică. Cred că ar trebui să ne întrebăm, poate că există și alte interese. Cei care vin cu astfel de măsuri sunt mai aproape de Est, nu cred că există doar interesul propriu. Este o părere a mea personală”, a completat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.