Candidatul Dreptei la Primăria Capitalei a lansat un apel public, pe o rețea de socializare, către Gabriela Firea, prin care o provoacă pe aceasta la trei dezbateri electorale, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie. Cei doi ar urma să vorbească despre mandatul actualului edil, dar și despre soluțiile de viitor pentru București.

Nicușor Dan: „Primarul Gabriela „PSD” Firea fuge de bucureșteni, fuge de bilanțul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid. Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie.

Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparație directă între candidații la Primăria Capitalei și în special între principalii doi candidați, conform tuturor sondajelor de opinie. Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie.

Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe, despre ultimii patru ani din viața Capitalei, despre soluțiile pentru București, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraș.”

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.