Un copil de 6 ani, din comuna dâmboviţeană Vulcana Pandele, a murit, astăzi, după ce a fost strivit de o căruţă.

Se pare că atelajul ar fi încălecat un bolovan şi s-a răsturnat, iar cel mic a fost prins sub toată greutatea.

Calul s-ar fi speriat şi ar fi ieşit de pe carosabil, unde a încălecat un bolovan. Căruţa s-a răsturnat, iar cel mic a fost, practic, strivit.  La locul evenimentului pompierii s-au deplasat cu un echipaj la locul accidentului, dar şi cu o ambulanţă SMURD. 

Copilul de 6 ani era la adunat de fier vechi împreună cu alţi adolescenţi. 
Deşi era deja mort, paramedicii au început manevrele de resuscitare, care au durat 45 de minute. Din păcate, fără succes.

„Era în stop cardio-respirator la sosirea echipajului ambulanţei. Avea traumatisme incompatibile cu viaţa, traumatism cranian major, toracic. S-au încercat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, din păcate fără succes”, a precizat medicul de pe Ambulanţă.  

Un elicopter a fost chemat la faţa locului pentru a-l prelua pe copil, în cazul în care acesta şi-ar fi revenit. 

„Copilul a fost scos de pompieri, iar paramedicii au evaluat imediat starea medicală şi au început manevrele de resuscitare. Victima prezenta politraumatisme. Acestuia i s-a acordat primul ajutor calificat de către paramedicii SMURD şi un echipaj cu medic de la SAJ, apoi l-au transportat şi predat echipajului medical de pe un elicopter SMURD, care a aterizat pe un teren de lângă şcoala din localitatea unde s-a produs evenimentul. Cu toate eforturile depuse de către echipajele medicale, din nefericire copilul nu a putut fi salvat”, se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.