Principalele acuzații sunt de ameninţare şi nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. Un adevărat arsenal a fost găsit la domiciliul acestuia de polițiști. Bărbatul reținut pentru 24 de ore află duminică dacă instanța va încuviința cererea de arestare preventivă.

Bărbatul a postat o filmare în care ameninţa o persoană şi familia acesteia, pe parcursul filmării fiind prezentate o sabie şi un pistol.

Poliţiştii de la Secţia 19 din Capitală l-au reţinut după ce au făcut o percheziție la domiciliul acestuia în cursul dimineţii, scrie realitatea.net

Potrivit unei informări transmise sâmbătă de către Poliţia Capitalei, în data de 27.08.2020, la Secţia 19 Poliţie s-a prezentat o persoană care a reclamat că în aceeaşi zi, în jurul orei 10,00, a fost publicat pe o reţea de socializare, un material video, în care un bărbat îi adresează ameninţări, atât ei cât şi familiei, pe parcursul filmării fiind prezentate o sabie şi un pistol.

Au fost demarate, de urgenţă, investigaţii şi audieri, fiind identificat un bărbat de 52 de ani.

Cercetările au fost declanşate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În dimineaţa de sâmbătă a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul bărbatului, fiind identificate şi ridicate mai multe obiecte tăietor-înţepătoare şi un pistol de tip air soft (nesupus autorizării). Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, unde după audieri, a fost dispusa măsura reţinerii.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, se mai arată în informarea de la Poliția Capitalei. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.