Concertul susținut de Vali Vijelie în Mamaia Sat a fost oprit după ce în fața localului s-au strâns foarte multe persoane. Solistul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Polițiști din orașul Năvodari s-au autosesizat că în fața unei terase din zona Mamaia Sat mai multe persoane s-au adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician, anunță IPJ Constanța .

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat.

Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

De asemenea, interpretul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare, transmite IPJ Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.