„Domnul Tăriceanu mă jignește și pe mine, nu știu cum se laudă că respectă doamnele. Cred că a epuizat argumentele, se enervează des și atunci jignește. Destul de trist sfârșit de carieră pentru dl. Tăriceanu. Nu am răspuns niciodată din respect pentru vârsta și pozițiile publice pe care le-a ocupat. Știu că îl jignește și pe Nicușor Dan. Așa înțelege să facă politică”, a declarat Violeta Alexandru, ministru al Muncii și președinte PNL București, la „Legile Puterii”, de la Realitatea Plus.

Călin Popescu Tăriceanu a spus recent despre ministrul Muncii: ”Am urmărit discursul Violetei Alexandru și am o concluzie: dezastrul poartă numele Violetei Alexandru“. Despre Nicușor Dan, Tăriceanu a afirmat că pare „dinozaur”.  

Cu privire la lista de consilieri propusă de PSD București, aici fiind Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu sau Cornel Dinu, președintele PNL București a spus:  „Sunt vedete în campanie, dar care nu au legătură cu administrația. PSD a preferat vedete, eu o listă de oameni competenți. PSD a preferat discursul și modul în  care aceste personalități sunt recunoscute., eu mizez pe generația 40-45 ani, oameni care au demonstrat profesional, integri, oameni care și-au construit cariera pe munca lor”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.