„M-a surprins candidatura lui Traian Băsescu. Am crezut că este o vorbă în vânt. Traian Băsescu trebuie să înțeleagă că trebuie să îl lase pe Nicușor Dan. Nu ai ce să demonstrezi după două mandate de președinte. Nicușor Dan chiar este pregătit. Are o viziune pentru București, dacă el nu are, nimeni nu are. Băsescu nu are ce să mai demonstreze. Trebuie să fie matur și să fie atent la moștenirea pe care o lasă. Să pierzi cu 8% și să o faci pe Firea primar e ceva mult mai grav pentru PMP și pentru viitorul politic al partidului decât să fii onorabil să spui <<am înțeles, îl las pe Nicușor Dan să meargă mai departe>>”, a declarat Ciprian Ciucu, candidat PNL Sector 6, în emisiunea electorală de pe Realitatea de București, moderată de Mădălina Dobrovolschi.

Acesta a mai spus că actualul primar general, Gabriela Firea, a avut un mandat lamentabil.

„Nu are cum Băsescu, de la Bruxelles, să îi ia fața lui Firea sau Nicușor. Nu poate decât să încurce. Băsescu trebuia să ajungă mare la NATO. Să te întorci să fii iepure pentru Gabriela Firea este mult sub demnitatea lui Băsescu. Mă aștept la un gest de bărbăție. De demnitate”, a mai spus Ciucu.

Candidatul PNL la Sectorul 6 a făcut referire și la consilierii generali ai Gabrielei Firea: „ este o listă de oameni care nu vor ști să dezvolte proiecte. Noi ne-am trimis oamenii cei mai pregătiți. Lista actuală nu este a unui om, ci organizațională. Am trimis urbaniști, economiști, avocați. Azi este  un clan la primăria Capitalei: Becali- Pandele- Firea, din care face parte și Bădulescu. (…) Ce s-a întâmplat în București a fost de un feudalism groaznic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.