Stelian Bujduveanu, candidat pe lista PNL pentru Consiliul General al Muncipiului București (CGMB), invitat al Mădălinei Dobrovolschi într-o ediție live a Realității de București, a declarat, joi, referindu-se la nume precum Petre Roman, Anghel Iordănescu sau Dumitru Dragomir, propuși de Gabriela Firea pe lista pentru consilieri generali, se vor retrage de pe listă.

“Consiliul General e plin de dinozauri din partea PSD. Mă refer la Petre Roman și la restul celor de pe lista Gabrielei Firea. Am simțit mâhnire, când am văzut lista. Simt că este o bătaie de joc la adresa cetățenilor din municipiul București. Nu se poate să vii cu asemenea … Nu atac persoane, încerc să mă distanțez de nume, dar oameni care sunt atât de legați de istoria neagră a României de după 89 să-i aduci din nou în prim-plan … Ca să vii cu asemenea oameni pe primele locuri, deci locuri eligibile, ca să înțeleagă lumea. Se intră în funcție de ordine, adică dacă PSD ia 15%, vor intra 15% din cei 55 de consilieri propuși”, a declarat Stelian Bujduveanu.

Liberalul susține că propunerile de pe primele locuri se vor retrage de pe listă.

“Promisiunea în interiorul PSD-ului, o știm din surse sigure, este ca acești oameni se vor retrage. Deci Gabriela Firea împreună cu PSD vin și jignesc propriul lor electorat, spunând “votați lista noastră”, dar mai apoi primii se vor retrage. E vorba doar despre imagine. Asta e discuția din interior, cum își calmează membrii PSD pentru că și pentru ei a fost o lovitură, să fii membru de ani de zile într-un partid în România și să te trezești să ai coborât 10 locuri pe o listă. Devii neeligibil, în termeni politici și electorali. Lovitura e dată o dată cetățenilor, își jignesc propriul electorat, și a doua oară către proprii membrii, care nici ei nu vor vota lista PSD-ului”, a completat candidatul pe lista PNL pentru Consiliul General al Muncipiului București.

La rândul său, Alexandru Gâdiuță, candidat susținut de USR – PLUS pentru Consiliul Local al Sectorului 6, invitat al Mădălinei Dobrovolschi într-o ediție live a Realității de București, a criticat și el, joi, personalitățile propuse de Gabriela Firea pe lista consilierilor generali.

“Face parte din imaginea cu care ne-a obișnuit Gabriela Firea, un primar care caută senzaționalul, care caută mai degrabă forme fără fond. Din punct de vedere al administrației, lista aceasta este o formă fără fond. Sunt oameni care au notorietate, care au avut o activitate bună în domeniul lor profesional, sunt oameni de bună-credință unii dintre ei, dar, din punctul meu meu de vedere, nu sunt ceea ce trebuie în acest moment pentru administrația locală bucureșteană, cu tot respectul pentru cei de acolo”, a declarat Gâdiuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.