În cadrul unei ceremonii speciale la Ministerul Afacerilor Interne plutonierul adjutant Florin Marius Sălcuceanu, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Hunedoara, desemnat Pompierul Anului 2020, în judeţul Hunedoara, a fost recompensat alături de colegii din celelalte judeţe ale ţării.

Imagine

 
Pompierul hunedorean s-a remarcat într-o operaţiune de salvare în timpul inundaţiilor produse în urmă cu câteva luni în satul Grid.
În urma unei viituri, un băiat de 14 ani a rămas izolat în zona inundată fără posibilităţi de autosalvare. În ciuda vitezei de curgere a apei, plutonierul adjutant Florin Marius Sălcuceanu a înfruntat viitura susţinut de echipajul său şi a dat dovadă de curaj şi ingeniozitate realizând un dispozitiv, cu ajutorul căruia a reuşit salvarea copilului.
 
Adolescentul a fost purtat în braţe de pompierul hunedorean până într-o zonă de siguranţă. De aici băiatul s-a îndreptat direct spre şcoală. În acea dimineaţă trebuia să susţină examenul de capacitate, test pe care l-a promovat în ciuda stresului suferit.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.