După o campanie în care am văzut prea puțin proiecte și prea mult scandal, în această seară ar trebui să avem șansa unei confruntări serioase, pe proiecte!

Gabriela Firea și Nicușor Dan ar trebui să fie față în față pentru confruntarea decisivă, în platoul „Legile Puterii”. 

Alegerile locale sunt, din păcate pentru exercițiul democratic, într-un singur tur și bătălia se duce între primii doi competitori politici. Voturile care sunt date celorlalți candidați, cotați cu șanse mai mici în sondaje, nu fac decât să scadă șansele unuia sau altuia dintre cei doi aflați pe podium.

Cu alte cuvinte, va fi vorba în primul rând despre un vot util. Cu atât mai importantă o dezbatere între primii doi candidați. 

Se împlinesc deja câteva săptămâni de când am lansat provocarea dezbaterii către cei doi candidați, însă doar unul dintre ei a acceptat-o pana acum.

Gabriela Firea nu a răspuns nici până acum dacă participă la dezbatere. 

Sunt atât de multe teme rămase fără răspunsuri care să le permintă votanților să dea duminică un vot informat. Întrebări incomode, desigur, mai ales pentru candidatul care a fost în funcție în ultimii 4 ani, deci a avut șansa să demonstreze.

Orașul fără apă caldă și căldură merită să știe adevărul! Bucureștiul are un buget uriaș, sunt miliarde de euro în joc și calitatea vieții atâtor oameni. E o dovadă de respect să vii în fața cetățenilor cu răspunsuri. 

După o campanie  cu acuzații penale, înregistrări ambalate în toate felurile, atacuri sub centură, ton ascuțit și flăcări aruncate în toate părțile, ar fi vremea pentru o discuție de substanță despre proiecte! 

Va avea ea loc? Mai e puțin și vom afla. Totul ține de responsabilitate și asumare. Indiferent însă de cum se va încheia această campanie, cu sau fără dezbaterea mult așteptată, decizia este tot în mâna noastră! Decizia este la vot! Cu cât suntem mai mulți, cu atât vocea noastră se aude mai bine! Hai la vot!

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.