Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL, USR și PLUS la Primăria Capitalei, a declarant, miercuri seară, la emisiunea Legile Puterii de la Realitatea Plus, că Gabriela Firea, candidatul PSD la Primărie, fuge de  confruntări directe cu el, pentru că a mințit și o poate contracara foarte ușor.

Postul de televiziune Realitatea Plus i-a invitat pe ambii candidați la Primăria Capitalei la o dezbatere miercuri seară, la emisiunea “Legile Puterii”, moderată de Mădălina Dobrovolschi. Candidatul susținut de PSD pentru un nou mandat nu a răspuns invitației și nu s-a prezentat la dezbatere.  

“Candidatul PSD și primarul în funcție nu a venit în fața bucureștenilor cu un mandat real, cu un rezumat real a ceea ce a făcut în acești 4 ani, dimpotrivă, a spus tot felul de lucruri inventate, care pot să fie contracarate foarte ușor cu date și cred că nu dorește lucrul ăsta. Speră încă ca publicul pe care-l are să păstreze acele informații eronate pe care ea le-a transmis prin mediile pe care le controlează”, a declarat Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei a susținut că mandatul Gabrielei Firea este marcat de eșecuri.

“De aceea nu vine la confruntări, pentru că bilanțul real este cu totul și cu totul altul. Le luăm pe rând. Pe trafic, e mult mai rău decât acum patrru ani, nicidecum nu a fost vreo revoluție în trafic, toate cauzele pentru care asta s-a întâmplat, n-a făcut o singură parcare , n-a reabilitat un metru de infrastructură de tramvai , n-a continuat semaforizarea inteligentă , poluarea – România condamnată pentru București de Curtea Europeană de Justiție. Nu s-a ocupat de gropile de gunoi, nu s-a ocupat de registrul spațiilor verzi , mai mult decât atât prin PUZ-urile pe care le promovează, prevede desființarea a 400 de hectare de spațiu verde”, a completat Nicușor Dan.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.