Clotide Armand acuză, că Dan Turorache a folosit o instituţie a primăriei şi a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaţilor de la Direcţia de Salubrizare.

„Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției. ”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook.

Secţia 4 Poliţie a fost sesizată luni prin sistemul 112, în jurul orei 15: 45, cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcţia de consilier, ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcţionat un birou electoral al  sectorului 1, de către mai mulţi  reprezentanţi ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale.

Pe de altă parte, Dan Tudorache a afirmat că, după terminarea numărătorii paralele, are 200 de voturi în plus faţă de candidatul PNL – USR PLUS, Clotilde Armand.

După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand! Aşteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a scris Dan Tudorache, luni, pe Facebook.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.