Preşedintele american, Donald Trump, a fost transferat vineri seară la Centrul militar medical Walter Reed la o zi după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta va fi spitalizat câteva zile ca măsură de precauție. Anterior, medicul Casei Albe a anunțat că acesta urmează un tratament experimental împotriva COVID-19, anticorpi de sinteză, şi are „un moral bun” chiar dacă este obosit. Donald Trump prezenta febră încă din dimineața de vineri și între timp a dezvoltat și alte simptome – nas înfundat și tuse, potrivit CNN.

Președintele Donald Trump (74 de ani) va rămâne spitalizat câteva zile, ca măsură de precauție după diagnosticarea sa cu SARS-CoV-2 cu doar 24 de ore în urmă. El este internat într-un salon special din cadrul Centrului medical militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, potrivit CNN

Donald Trump a ajuns la spital sâmbătă, în jurul orei 1.30 (vineri, ora 18.30, ora locală), după un zbor de 10 minute, de la decolarea elicopterului prezidențial Marine One de pe peluza de la Casa Albă.

Fiica președintelui Ivanka Trump, care îi este și consilier, îl numește pe tatăl său „un războinic”, ca și fratele său Eric Trump, după ce acesta a fost transportat la Centrul medical Walter Reed: „Ești un războinic și vei învinge asta. Te iubesc, tată”, într-un mesaj postat pe Twitter.

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.