Controale de amploare, în toată țara, după ce România a înregistrat o explozie de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Deja au fost întocmite sute de dosare penale. La Galați, masca devine obligatorie pe stradă, în timp ce la Cluj Napoca procurorii au deschis dosar penal pentru un concert, scrie realitatea.net

Controale de amploare în toată țara. Asta după ce România a înregistrat o explozie de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Polițiștii fac zi și noapte verificări în sectoarele aglomerate pentru a vedea dacă se respectă toate regulile de igienă. 

La Galați, masca devine obligatorie pe stradă, în vreme ce la Cluj Napoca procurorii au deschis dosar penal pentru un concert. Nu mai puțin de 320 de persoane au sfidat măsurile anti-COVID la o petrecere uriașă din incinta Cluj Arena.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a deschis dosar penal in rem pentru săvârșirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. 

La raportarea din 4 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 135.900 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

108.135 de pacienți au fost declarați vindecați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.