Tudor Bălută (21 de ani) este noul jucător al celor de la Dinamo Kiev. Tânărul internațional va fi pregătit la formația ucrainiană de Mircea Lucescu, cel care se pare că a inistat pentru transferul său. Băluță va juca sub formă de împrumut până la finalul actualului sezon la formația din capitala Ucrainei, cu opțiune de transfer definitiv.

Mutarea a fost confirmată atât de președintele celor de la Dinamo Kiev, cât și de jurnaliștii ucrainieni.

“Din câte am înțeles, jucătorul român a trecut examenul medical, iar transferul se va realiza, îl vom împrumuta!“, a declarat Igor Surkis.

“Mijlocașul român Tudor Băluță a devenit jucătorul lui Dinamo Kiev. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, care aparține de Brighton, va juca la Kiev până în vara anului 2021. Formația lui Mircea Lucescu îl va putea transfera definitv la finalul sezonului!“, informează realitateasportiva.net

Tânărul internațional se află în acest moment sub contract cu formația engleză Brighton, la care evoluează de la începutul anului trecut. Băluță a evoluat doar o singură partidă pentru prima echipă a englezilor, el adunând mai multe prezențe în echipa U23 a britanicilor.

Tânărul mijlocaș a fost mai mult împrumutat de Brighton, mai întâi la Viitorul Constanța, club de la care a și plecat în Premier League, dar și la formația olandeză, ADO Den Haag.

3.600.000 de euro este cota de piață a lui Tudor Băluță, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.