Un bărbat găsit fără bilet şi fără mască în tren, a fost încătuşat de poliţişti în gara Medgidia, după ce a devenit violent şi l-a muşcat pe unul dintre ei de antebraţ. Bărbatul, care este infectat cu virusul HIV, tocmai a fost eliberat din penitenciar.

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării. În momentul în care a fost încătușat, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de astăzi. Totodată, s-a stabilit și faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliție TF Medgidia, urmând a fi prezentat, în scurt timp, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

„Starea colegului nostru este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Constanța.

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.