Președintele Sanitas București a scris, pe Facebook, că este în cea de a unsprezecea zi de boală și că nu are încă nici gust și nici miros. Acesta mai spune că plămânii săi au fost afectați în proporție de 25-50%.
 
„Sunt în a cea de-a 11 zi de când am COVID și va spun răspicat celor care încă credeți că este banalitate: nu este de glumă! Miros încă nu am. Gust….micii sau pâinea au același gust. Este depresiv să nu mai fie nimic că înainte. Rezultatul evaluării CT arată că ambii mei plămâni au fost afectați, iar procentul de 25 -50 % îmi cam da fiori. Protejați-vă ! Protejați-i pe cei din jurul vostru”, a scris liderul Sanitas București. El a postat și buletinul de investigații, care arată că are ambii plămâni afectați.
 
Hușanu a declarat la un post TV, că sunt infectați și copiii și soția sa: „De la începutul infectării am trecut prin toate simptomele posibile, de la dureri musculare, dureri în gât, tuse, temperatură și așa mai departe, pierderea mirosului, gustului și încă persistă tusea (…). Este cumplit, nu doresc nimănui să treacă prin acest episod, mai ales că toată familia mea este infectată, toți suntem acasă, mă îngrijorează copiii, mă îngrijorează soția, nimănui nu i-aș dori să treacă prin acest lucru. Am făcut apel ca lumea să se protejeze, pentru că nu este glumă”, a afirmat Viorel Hușanu.
 
 

Sursa: Realitatea de Realitatea Medicala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.