Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, a anunțat, joi seară, în exclusivitate la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus că Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și Cătălin Rădulescu “și mulți alții” candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie pe listele PER.

“Da, candidează (pe listele Partidului Ecologist Român –n.r.). Toți trei și mulți alții. Nu văd cu ce au greșit în afară de câteva declarații pe care le-a avut Cătălin Rădulescu, dar se referea clar la comuniști atunci când a declarat că ar scoate mitraliera, iar ceilalți sunt oameni care și-au făcut treaba în Parlament cât au fost și n-aș vedea care ar fi problema candidând din partea Partidului Ecologist Român.

Eu nu judec cum își fac partidele listele lor de parlamentare, așa că nici ei nu au dreptul să mă judece pe mine , cum le facem noi la Partidul Ecologist. Fiecare a avut aportul lui în politica românească, unii mai mult, unii mai puțin, iar eu am considerat că fiecare dintre ei a avut un aport benefic pentru țară. Nu împotriva țării sau intrând în tot felul de jocuri”, a declarat Dănuț Pop, la Realitatea Plus.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.