Inspectorul Școlar General al Capitalei a anunțat faptul că luni se va vota prelungirea pentru încă 2 săptămâni a funcționării școlilor online.

“Cred că este clar pentru toată lumea că, la indicele acesta epidemiologic și la numărul actual al infecțiilor cu covid, Comitetul pentru Situații de Urgență o să voteze luni prelungirea funcționării școlilor în online“, a declarat Ionel Pușcaș.

”Având în vedere situaţia epidemiologică actuală, IŞMB a propus Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă luni, 2 noiembrie. În temeiul Ordinului comun MEC – MS nr. 5.487/1.494/31.08.2020 şi în funcţie de recomandările DSPMB, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă va hotărî scenariul de funcţionare a unităţilor de învăţământ pentru următoarele 14 zile”, a transmis, vineri, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

DECIZIE. Școlile din București rămân închise – Orele se vor desfășura în continuare în online

Potrivit datelor recente ale Grupului de Comunicare Strategică, vineri au fost raportate în capitală 900 de noi cazuri de infectare cu Sars-Cov-2. Rata de incidenţă comunicată pentru Bucureşti este de 3.78.

Tot luni ar putea fi anunțate și noi restricții pentru capitală. Recent, Prefectul Traian Berbeceanu a declarat, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, că în acest week-end vor fi analizate datele legate de evoluția epidemiologică din ultima perioadă și, cel mai probabil luni, vor fi prezentate noile măsuri de combatere a răspândirii virusului. Mai multe detalii sunt disponibile AICI. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.