Victima oribilei crime de la Ghimpați ar fi fost identificată. Este o informație de ultimă oră care va fi în curând confirmată de anchetatori. Aceasta are 32 de ani și este din Ilfov. 

Putem spune că aceasta a fost ucisă în același mod ca o altă tânără, în vârstă de 30 de ani, dispărută încă din luna ianuarie, din Bulgaria. Aceasta ar fi victima unei crime identice cu cea din Ghimpați, județul Giurgiu. Cu numai câteva zile înainte de crima din România, o tânără ucisă și ascunsă într-o valiză a fost găsită pe malul unui râu, în Bulgaria.

Totul s-a întâmplat pe 3 octombrie 2020, însă autoritățile din Bulgaria au anunțat descoperirea macabră în urmă cu numai câteva zile.

Trupul unei femei a fost găsit într-o valiză, pe marginea unui râu, între orașul Radomir și satul Nikolaevo, în vestul Bulgariei. Anchetatorii nu au reușit să identifice victima, la fel ca și în cazul din România, au ținut ascunsă crima oribilă și când au rămas fără piste, au apelat la ajutorul presei și a oamenilor, informează Antena 3.

Astfel, a ieșit la iveală faptul că victima ar putea fi o tânără în vârstă de 30 de ani, Antonia Ventsislavova, dispărută pe 7 ianuarie 2020.

Autoritățile au prelevat probe ADN atât de la victima găsită în valiză, cât și din casa tinerei dispărute pentru a le compara, notează btvnovinite.bg.

Crima din Bulgaria, identică cu cea din Ghimpați

La fel ca și în cazul crimei din Bulgaria, o tânără a fost ucisă, băgată într-o valiză și apoi incendiată pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

O tânără în vârstă de aproximativ 20-30 de ani a fost omorâtă în bătaie, iar apoi criminalul a băgat-o într-o valiză, a dus-o pe câmp și i-a dat foc în încercarea de a șterge orice urmă.

Totul s-a întâmplat vineri, 30 octombrie 2020, pe marginea DN 6.

În ancheta crimei din Ghimpați , anchetatorii au audiat deja o mulțime de martori, șoferi care au fost filmați în zonă în noaptea în care valiza a fost incendiată, au prelevat probe ADN și au urmărit mai multe piste de lucru, care s-au dovedit totuși a fi false.

Ultima ipoteză luată în calcul în cazul crimei din Ghimpați

Anchetatorii s-au gândit la o nouă variantă de lucru.

Astfel, având în vedere că fata a fost băgată într-o valiză, polițiștii și procurorii au ridicat, ieri, imaginile de pe camerele de supraveghere din Gara de Nord din București, dar și din aeroporturi.

De asemenea, anchetatorii au oferit un portret-robot al victimei, dar și mai multe semnalmente, în speranța că cineva o va recunoaște.

Potrivit anchetatorilor, victima este o tânără cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, o înălțime de 1,60 – 1,65 m, greutatea de 50-55 kilograme.

De asemenea, tânăra avea părul șaten, drept, de lungime medie, urechi mici și depărtate și dinți într-o stare bună, fără carii, însă cu incisivul din dreapta-sus lipsă.

Tânăra nu avea cicatrici sau tatuaje și avea mărimea 35-36 la încălțăminte.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.