Piețele din interior rămân deschise: asta au votat aleșii în unanimitate în urmă cu puțin timp în Comisia de buget din Parlament. Decizia ajunge în plen în mai puțin de o oră pentru o decizie definitivă.

Disputa legată de închiderea piețelor se mută în Parlament. Asta pentru că PSD vrea să întroducă un amendament prin care piețele din spații închise să rămână deschise în starea de alertă. Modificarea aparține lui Marcel Ciolacu, șeful PSD, și lui Daniel Zamfir, senator PSD, potrivit realitatea.net

Reamintim că a fost revoltă în piețele acoperite ale Capitalei din cauza noilor restricții anunțate de Guvern. În Piața Crângași din Capitală, piețarii și-au strigat revolta față de închiderea pieței, ca măsură de limitare a răspândirii virusului. In toată țara, piețele aflate în spații închise nu mai funcționează. Asta pentru că autoritățile susțin că riscul de infectare e ridicat în piețele cu pereți delimitați și cu acoperiș. Comercianții au primit însă promisiuni că își vor putea vinde în continuare marfa și că se vor găsi spații în aer liber unde să fie mutate tarabele.

 

Sursa: Realitatea Financiara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.