Caz șocant scos la iveală de polițiști, în Capitală. Un bărbat este bănuit că ar fi ademenit în propriul apartament mai mulți băieți minori care proveneau dintr-o familie dezorganizată. Individul a fost retinut de oamenii legii, relatează realitatea.net

Polițiștii au precheziționat locuința bărbatului și au descoperit că totul era o întreagă afacere. Autoritățile au ridicat mai multe telefoane mobile, îmbrăcăminte dar și filmulțe cu minori.

Cercetările continuă, iar bărbatul și alți trei indivizi bănuiți că faceau parte din afacere urmează să fie aduși în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. 

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, în perioada iulie – noiembrie, poliţiştii, în baza unei sesizări din oficiu, au efectuat investigaţii cu privire la un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârşirea mai multor infracţiuni de viol, act sexual cu un minor şi agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârşite asupra mai multor copii proveniţi dintr-o familie dezorganizată. În cursul verificărilor, au fost obţinute date şi indicii cu privire la alţi doi bărbaţi, de 45 şi, respectiv, 48 de ani, cercetările fiind extinse faţă de aceştia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor.

Din probatoriul administrat în această cauză a rezultat că aceştia, profitând de starea familială precară a minorilor, băieţi cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, i-ar fi agresat sexual.

„Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi act sexual cu un minor, cu bărbaţii de 56 şi, respectiv, 45 de ani în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală”, mai arată comunicatul citat.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.