Autorul jafului de marți de la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei a fost prins de oamenii legii după exact 24 de ore, relatează Realitatea.net. Poliția Capitalei a transmis că „în jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată, săvârşită ieri (marţi-n.red.) într-o agenţie bancară din sectorul 2”.

După ce a fost prins de oamenii legii, suspectul a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

După terminarea audierilor există posibilitatea să fie reținut pentru 24 de ore, este posibil ca procurorii să propună arestarea preventivă pentru 30 de zile.

A fost nevoie de 24 de ore pentru a-l prinde pe bărbatul care a furat 10.000 de lei după ce a amenințat-o pe casiera unei bănci din Capitală.

Banca se află chiar în zona în care este și sediul central al Poliției Române, de pe bulevardul Ștefan cel Mare.

După ce a luat banii sub presiunea amenințării scrise într-un bilet dat casierei, bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică.

Pe bilet scria: „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar. Dacă te  conformezi ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit, te tai…”.

„Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenţie se aflau doar angajaţi. Nicio persoană nu a fost rănită”, susţin poliţiştii.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.