Anchetatorii au făcut, marți noaptea, trei rețineri în cazul Sabinei Mircea, fata ucisă și arsă pe un câmp dintre Ghimpați și Valea Plopilor.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, „ca urmare a vizionării și analizării minuțioase a camerelor de supraveghere, coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauză și alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei”.

În urma identificării autoturismului, ieri, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, împreună cu ofițeri de poliție din cadrul IGPR, Direcția de Investigații Criminale și IPJ Giurigu, Serviciul de Investigații Criminale, au efectuat mai multe percheziții domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima și completării probatoriului.

Cu această ocazie, a fost ridicat autoturismul cu care a fost transportată valiza în care se afla victima. 

Totodată, susține sursa citată, s-a stabilit că femeia practica prostituția, locuia cu autorii iar mobilul faptei de omor a constat în neînțelegeri intervenite între aceștia în interiorul locuinței.

În cauză, susțin anchetatorii, au fost audiate mai multe persoane iar față de trei dintre acestea, este vorba de două femei și un bărbat, s-a dispus continuarea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și profanare de cadavre, luându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei trei suspecți urmează a fi prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Cele două surori suspectate că au ucis-o pe Sabina Mircea, femeia incendiată în Giurgiu, au recunoscut în fața anchetatorilor că au comis crima. Femeile au invocat un motiv absolut halucinant, încercând să îi convingă pe anchetatori că, de fapt, victima ar fi încercat să se sinucidă iar ele au omorât-o în timp ce încercau să o resusciteze.

După mai multe ore de audieri, timp în care surorile  din Ferentari suspectate că au omorât-o pe Sabina Mircea au negat cu vehemență că au comis crima, acestea și-ar fi recunoscut fapta în fața procurorilor giurgiuveni. Puse în fața probelor, acestea au cedat în cele din urmă și au explicat că inițial femeia ar fi încercat să se sinucidă și ar fi băut dintr-o sticlă cu insecticid.

Potrivit celor două suspecte de crimă, după ce victimei i s-a făcut rău, și și-a pierdut cunoștința, ele i-ar fi venit, inițial, în ajutor. În timp ce încercau să o resusciteze ar fi apăsat-o cu putere pe piept, fapt care, susțin cele două femei, ar explica cele patru coaste fracturate găsite de medicii legiști în urma necropsiei. Pentru că nu reușeau să o facă să își revină, cele două ar fi afirmat că s-ar fi speriat și au omorât-o. În ciuda declarațiilor date de cele două femei, potrivit unor surse judiciare, există dovezi că Sabina Mircea ar fi fost violată sau că a întretinut relații sexuale cu mai mulți bărbați chiar in seara crimei, fapt care induce presupunerea că aceasta ar fi fost sechestrată și obligată să se prostitueze.

Oamenii legii au reuşit să o identifice, după 7 zile de investigaţii, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, în baza unei amprente 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.