Marius Șumudică trece printr-o perioadă nemaipomenită în Turcia, alături de formația Gaziantep, antrenorul român fiind în acest moment pe locul 4 în Super Liga!

Antrenorul român al celor de la Gaziantep, Marius Șumudică (49 de ani), traversează o perioadă foarte bună alături de echipa sa, fiind unul dintre cei mai remarcați tehnicieni din campionatul Turciei de-a lungul timpului, scrie realitateasportiva.net

Cu toate acestea, Șumudică a declarat că în cazul unei oferte venite din partea Federației Române de Fotbal cu privire la postul de selecționer al primei reprezentative a României, nu ar sta pe gânduri și ar accepta imediat. Fostul rapidist a mărturisit că o asemenea șansă nu poate fi refuzată și ar fi o mare mândrie să antreneze naționala, dar în momentul de față îi dă credit total lui Mirel Rădoi.

Marius Șumudică este antrenorul turcilor de la Gaziantep din vara anului 2019. Românul a terminat anul trecut campionatul din Turcia pe locul 9, iar în acest sezon se află pe locul 4, după 9 etape disputate.

Alături de Șumudică, la Gaziantep mai evoluează și românii Alin Toșca și Alexandru Maxim, dar și fostul fundaș brazilian al celor de la Astra Giurgiu și FCSB, Junior Morais.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.