Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut primele declarații de la sediul partidului, după încheierea, în țară, duminică seară, la ora 21:00, a votului la alegerile parlamentare 2020. 

„Prin votul de astăzi românii au arătat că e nevoie de schimbare. Vreau să multumesc tuturor românilor care au avut incredere in noi, că au sanctionat această guvernare, gestionarea pandemiei, inchiderea scolilor, intrarea in faliment si mii de someri in ultimele sase luni.

E nevoie de un guvern capabil care stie sa rezolve adevaratele provocari ale romanilor si le multumesc in mod deosebit românilor care si -au invins teama, în epidemia coronavirus, dar au inteles necesitatea ca acest guvern Orban sa plece acasa.

În acest moment, PSD are un avantaj in exit-polluri.

Am o rugaminte la toti membrii PSD din sectii, sa numere voturile corect și cinstit si sa nu cumva sa paraseasca sectiile de votare, sa nu patim ce am patit la sectorul 1 in Bucuresti”, a spus Marcel Ciolacu, duminică seara la ora 21.00, de la sediul PSD din Kiseleff.

 

 

Ultimul mesaj transmis de Marcel Ciolacu până la terminarea votării în țară a fost: „Victoria e aproape! Astăzi, împreună, putem scrie istorie! Hai la vot!”, pe contul său de Facebook.

 

 

Sursa: Realitatea Din PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.