Bradul de Crăciun instalat în faţa Primăriei Arad a devenit ţintă a numeroase critici şi ironii în mediul online, în ultimele zile, din cauza coroanei rare şi a faptului că ramurile par uscate, arădenii considerând că este cel mai urât brad pus în ultimii 30 de ani în centrul oraşului.

Seara, când miile de beculeţe care decorează pomul înalt de peste 20 de metri sunt aprinse, nu se observă coroana rară, însă oamenii au remarcat că ziua „se vede prin brad”, dar şi faptul că pare parţial uscat.

Numeroase postări cu pomul de Crăciun fotografiat ziua au fost postate pe reţelele de socializare şi au atras sute de comentarii critice.

„Mulţumim Primăriei Arad pentru acest brad minunat, e tot ce ne doream mai mult! Vezi stele, lună, soare prin el”, spune pe Facebook Silviu Mihai Dumitrean.

Doar postarea sa are peste 200 de comentarii, unele fiind ironice şi la adresa primarului Aradului, Călin Bibarţ, de profesie inginer silvic.

„De ce sunteţi răi? Pădurarul (edilul)) şef are grijă de pădure”, a scris o persoană.

„E la mâna a doua, e de anul trecut, cred”, a scris un alt arădean.

„Restul din brad când îl vor pune?”, se întreabă ironic o altă persoană.

Mulţi dintre cei care au comentat au postat fotografii cu brazii de Crăciun din alte oraşe, arătând diferenţele evidente şi concluzionând că municipiul Arad are cel mai urât pom instalat de sărbătorile de iarnă în faţa Primăriei.

Costul bradului, adus din Arieşeni, judeţul Alba, a fost de 7.299 lei.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.