Actualul loc 68 WTA, Sorana Cîrstea (30 de ani), a reușit să o învingă pe cehoaica Petra Kvitova (locul 8 WTA), la capătul unui meci spectaculos, încheiat cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1!

Sportiva din România a izbutit să obțină una dintre cele mai de răsunet victorii ale carierei, asta după ce a învins-o pe tenismena din Cehia, Petra Kvitova. Sorana Cîrstea a avut o evoluție de excepție în această partidă, care a durat ceva mai mult de două ore și astfel a reușit să își treacă în palmares un succes foarte important, împotriva unei adversare care are în CV nu mai puțin de două titluri de Grand Slam.

Ca urmare a acestui rezultat, Sorana Cîrstea a primit un cec în valoare de 165.000 de dolari, iar în următorul tur al turneului de la Australian Open va da peste o altă jucătoare din Cehia, Marketa Vondrousova (21 ani, 20 WTA), cap de serie numărul 19.

La finalul partidei, Cîrstea a avut un schimb de priviri cu antrenorul Andrei Cruciat, cu care a avut un conflict chiar în timpul meciului precedent. Cei doi și-au zâmbit discret unul celuilalt, semn că relația dintre ei a revenit la normal.

Vezi VIDEO pe realitateasportiva.net

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.