Sindicaliștii din poliție au ieșit, din nou, în stradă, nemulțumiți de deciziile oficialilor. De data aceasta, ei pichetează Palatul Victoria și cer guvernanților să respecte legea aflată în vigoare. Sunt polițiști din mai multe zone al țării, precum Constanța și Buzău, transmite Realitatea PLUS.

Reprezentanții Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual protestează în Piața Victoriei, solicitând, printre altele, „dezghețarea” salariilor și pensiilor.

Sindicaliștii mai cer actualizarea cu rata inflației a pensiilor polițiștilor/cadre militare în rezervă sau retragere, majorarea la 25% a sporului pentru risc și suprasolicitarea neuropsihică pentru toți beneficiarii acestui drept, actualizarea normei de hrană, conform indicilor prețurilor de consum, acordarea unui supliment pentru risc medical polițiștilor din prima linie a prevenirii și combaterii pandemiei etc.

La acțiunea de protest din Piața Victoriei și-au anunțat participarea și reprezentanții Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, nemulțumiți de „politica Guvernului de aruncare a crizei exclusiv pe umerii salariaților și pensionarilor”, conform unui comunicat al SNPPC.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.