Astazi, vremea va fi rece în regiunile extracarpatice, precum şi în estul Transilvaniei, chiar geroasă dimineaţa în jumătatea de nord a Moldovei şi în depresiuni. În restul teritoriului, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât în mod caracteristic datei.

Temperaturile maxime se vor încadra între -5 grade în nordul Moldovei şi în jurul a 10 grade în Banat. Vor fi înnorări temporare, mai accentuate spre seară îndeosebi în regiunile nordice şi nord-vestice, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Pe arii restrânse, mai ales dimineaţa, se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

In capitala, vremea fi rece, astfel încât temperatura maximă, mai scăzută faţă de ziua precedentă, va fi de 1…2 grade. Cerul va avea înnorări temporare, mai persistente în prima parte a zilei. Vântul va sufla moderat la începutul intervalului, apoi va slăbi.

La munte, cerul va prezenta înnorări temporare ziua şi va fi mai mult noros noaptea, când, îndeosebi în Carpaţii Orientali, vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări pe creste. Pe văi şi în depresiuni, în special dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât în intervalul precedent. 

Sursa: Vox Publica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.