Elena Udrea a vorbit, în direct la Realitatea PLUS, despre condamnarea de opt ani de închisoare cu executare pe care a primit-o marți. Fostul ministru spune că a avut un șoc în momentul în care a văzut că a primit o condamnare de opt ani și își pune speranța în decizia definitivă de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

„Vă spun ce simt eu. A fost un șoc pentru mine! Nu mi-am putut imagina.

Banii obținuți în campanie fac obiectul acestui dosar. Instanța a dat o hotărâre nu doar ilegală, ci extrem de inumană. Cum să dai o condamnare unei femei, unei mame. Nu a plecat nimeni cu un leu acasă. Cum să dai așa o soluție absurdă. Nu mai avem un gram de umanitate. Singura speranță este la Înalta Curte.

Este absurdă. Nu știu ce a motivat-o pe judecătoarea respectivă să o dea, dacă a avut ordin să o condamne pe apropiata președintelui, pe fiica președintelui. I-a adus o satisfacție să mă condamne pe fiecare capăt de acuzare. Mai este și femeie, să dea o asemenea sentință…

Este o nebunie ce se întâmplă. Nu știu… și eu întreb cine mai apasă pe butoane. Se pare că mai există. Probabil că mai sunt încă butoane care se apasă de diverse personaje pe care eu nu le pot intui în momentul acesta. Mai sunt eu un trofeu? Am fost arestată. Ce trofeu să mai fie Elena Udrea. Ori o ură personală a judecătoarei… nu știu. Voi lupta împotriva sistemului până la capăt și nu mă las.

Sunt acuzată de faptul că am luat niște bani pentru că am făcut niște plăți. Și procurorii spun că sigur banii proveneau din nu știu ce faptă penală. Am dat niște bani. E vorba de 300 mii ron, nu e vorba de o sumă foarte mare pentru o campanie”, a spus Elena Udrea la Realitatea PLUS.

Întrebată dacă s-a gândit să plece din țară, Elena Udrea a răspuns: „Toată lumea mă întreabă asta. Și unde să te duci. Eu am stat în pușcărie afară. Credeți că mai există locuri în lumea asta în care legea să fie respectată? Legile sunt schimbate peste tot. Și în Italia s-a schimbat legea”.

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.